Selecția pentru participarea la reuniunile de proiect din Cipru (3-9 mai 2020)

   În perioada 3-9 mai 2020, se vor desfășura două din evenimentele internaționale ale proiectului Erasmus+ KA229 „Pantins pour l’inclusion”: evenimentul comun de formare a personalului și schimbul de elevi de scurtă durată din Cipru, în instituția parteneră – Gymnasium of Livadia. Conform bugetului aprobat, vor participa 6 elevi și un profesor însoțitor din echipa de proiect (la schimbul de elevi) și trei profesori din echipa de proiect (la evenimentul de formare a personalului).

   În săptămâna 20-24 ianuarie 2020, se va realiza selecția participanților la aceste evenimente internaționale, iar rezultatele vor fi anunțate pe site-ul oficial al proiectului, https://pantins.ro și pe site-ul oficial al instituției, http://lmkvs.ro , pe 24 ianuarie 2020.

   Criteriile de selecție pentru participarea la evenimentul comun de formare a personalului din Cipru (Gymnasium of Livadia)  sunt următoarele, în ordinea priorităților:

  1. profesor-membru în echipa de management a proiectului Erasmus+ KA229 „Pantins pour l’inclusion”;
  2. profesor-membru în echipa de implementare a proiectului Erasmus+ KA229 „Pantins pour l’inclusion”;
  3. formator în proiectul Erasmus+ KA229 „Pantins pour l’inclusion”;
  4. contribuție cuantificabilă la desfășurarea principalelor activități ale proiectului de până  în prezent (Festivalul de teatru bilingv „Eugen Ionescu” de la Buzău, montarea de piese cu trupa de teatru a proiectului, evenimentul de lansare – Simpozionul Internațional de Arheologie Didactică, scrierea și traducerea pieselor de teatru, regie, organizarea activităților de formare internaționale, organizarea schimbului de elevi de la Vaslui);
  5. experiență în organizarea reuniunilor internaționale de proiect Erasmus+;
  6. limba engleză și limba franceză – nivel C1-C2;
  7. acord-angajament de participare exprimat prin declarație notarială.

   Criteriile de selecție pentru participarea la schimbul de elevi din Cipru (Gymnasium of Livadia) sunt următoarele, în ordinea priorităților:

  1. elev-membru în echipa de implementare a proiectului Erasmus+ KA229 „Pantins pour l’inclusion”;
  2. prioritatea schimbului de elevi din Cipru o reprezintă elevii de clasa a VII-a care, în anul al doilea de proiect, vor avea examen de evaluare națională și examen de admitere la liceu, deci e singura mobilitate la care pot participa în cadrul acestui proiect Erasmus+;
  3. elev-membru al unuia din atelierele de creație: teatral, multimedia, scenarii;
  4. contribuție cuantificabilă la desfășurarea principalelor activități ale proiectului de până  în prezent (Festivalul de teatru bilingv „Eugen Ionescu” de la Buzău, montarea de piese cu trupa de teatru a proiectului, evenimentul de lansare – Simpozionul Internațional de Arheologie Didactică, rol interpretat în piesele de teatru, regie, realizarea de păpuși și marionete, realizarea de proiecte de clasă în cadrul proiectului Erasmus+, organizarea și desfășurarea schimbului de elevi de la Vaslui);
  5. limba engleză și limba franceză – nivel A1-2/A2+; medii de 9 și 10 la limbile moderne;
  6. fără abateri disciplinare (nota la purtare: 10); rezultate bune la învățătură (media generală semestrială peste 8);
  7. acordul familiei/angajamentul de participare este semnat de părinți/tutori legali și autentificat prin declarație notarială.

Intenția de participare se face prin intermediul unui mail expediat la adresa erasmuspantins@gmail.com, de pe adresa de mail personală. Subiectul mailului va fi: „Selecția pentru participarea la evenimentul comun de formare a personalului/schimbul de elevi de scurtă durată din Cipru (3-9 mai 2020)”. În corpul mesajului, se va argumenta, în maximum 5000 de caractere, candidatura în vederea participării la mobilitatea aleasă, în funcție de criteriile expuse. Mailul va fi semnat de expeditor cu numele și prenumele, indicându-se și clasa (în cazul elevilor).

Termen de expediere a mailului: 23 ianuarie 2020, ora 17:00.

Model de declarație notarială

Distribuie LMK Vaslui pe reţele sociale!

Leave a Reply