Admitere

Toate informaţiile referitoare la Admiterea la Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu” (testare la clasa de bilingv, clase de liceu, clasa a V-a), sunt postate aici.

NOU! Formular de înscriere la pregătirea pentru admiterea la clasa a IX-a – ştiinţe sociale – bilingv engleză-franceză, 2018-2019

În luna mai 2018, va avea loc examenul de competenţe lingvistice la limbile engleză şi franceză, în vederea admiterii la clasa a IX-a – profil ştiinţe sociale – bilingv engleză-franceză, 2018-2019 – pentru singura clasă de profil din judeţ, o clasă cu adevărat specială, care se va înfiinţa la Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu” – singurul liceu în care funcţionează astfel de clase, în judeţul Vaslui.
Stimaţi elevi de clasa a VIII-a,
În vederea realizării cursurilor de pregătire pentru susţinerea testării în vederea admiterii la clasa a IX-a – profil ştiinţe sociale – bilingv engleză-franceză, 2018-2019, vă rugăm să completaţi formularul alăturat cu datele de contact.
Domnii profesori de engleză şi de franceză de la LMK vă vor contacta ulterior, pe baza acestor date, pentru a vă invita la cursurile de pregătire a testării.
Vă urăm mult succes!

Am inaugurat, la adresa https://www.facebook.com/bilingv.lmk.ss2018/ , pagina de Facebook a Admiterii 2018 la clasa a IX-a – profilul ştiinţe sociale – bilingv engleză-franceză, Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu” Vaslui, construită în scopul informării viitorilor absolvenţi de clasa a VIII-a cu privire la etapele admiterii la acest profil şi asupra calendarului pregătirii probei la limbi moderne, care se va susţine în luna mai 2018, la o dată care va fi anunţată ulterior.

Distribuie LMK Vaslui pe reţele sociale!